poble en muntanya
Flag of Catalonia

Amplia la teva xarxa de distribució

Uneix-te al major canal balear de distribució local.

Tots els beneficis, tots els avantatges

Major varietat

Major varietat

Amb més de 4000 referències el client trobarà per fi tot el producte local junt. Beneficia't de ser vist i de vendes creuades (amb aquest producte et recomanem aquests altres productes).

Tots guanyen

Tots guanyen

Uneix-te a la major xarxa de distribució local de les illes. Beneficia't de la visibilitat nacional i internacional. Producto de aquí té millors condicions que cap altre canal de distribució.

Qualitat regional

Qualitat regional

Uneix-te a un canal exclusiu per a articles d'origen o producció local, amb tots els beneficis que això comporta: percepció de qualitat, possibilitat de preu just, servei per sobre de preu. Ofereix el teu millor producte i descobreix compradors intel·ligents.

Tu tens el control

Tu tens el control

Accés 24/7 a la teva plataforma de venda directa. Dels teus magatzems al teu client d'una manera controlada, informada i sota les condicions marcades per llei.

Abast

Abast

Si no et veuen no et compren. Si només distribueixes en canals físics mai podràs arribar a tot el mercat. Aprofita't de l'abast de la distribució digital col·lectiva.

video

Producto de Aquí neix com a plataforma per a unir tots els productes de la terra, aconseguir un canal que vagi directament del productor al client.


Utilitzem la tecnologia i la gestió logística per a permetre que el productor pugui oferir el seu servei als seus clients i als clients conèixer de primera mà el que és d'aquí, i aconseguir tot allò que el teu entorn et facilita.


Nosaltres ens ocupem de tot.