contacte@productodeaqui.com / +34 609 801 686

merchant logo

Cristalería Artísticas Fiol

Som una empresa familiar dedicada a l'artesania del vidre, especialitzats en emplomats i les tècniques com el Tiffany, fusing, grisalles.

Amb més de cinquanta anys d'experiència, hem aconseguit dissenyar i elaborar més de 10.000 obres artístiques úniques, la qual cosa ens ha permès distingir-nos i mantenir el nostre ofici artesanal.

Descripció

Façana del taller i botiga
Fundador el 1964
Vitrall per a habitatge particular amb paisatge marí combinant diferents tonalitats i textures de blaus.

VITRALLS FIOL

Catàleg de treballs 1

Més treballs 2

Galeria

arrow
Realització de tres vitralls emplomats dedicats a la Verge Maria i els tres arcàngels: Sant Miquel, Sant Gabriel i Sant Rafael. Elaborats segons esbossos originals de l'artista Juan Maimó, que també va participar en la seva fabricació.
Realització de 4 vitralls: a la part superior trobem els dibuixos originals realitzats per l' artista Gustavo Peñalver i a la part inferior els vitralls emplomats ja acabats.
Es van fer 8 vitralls emplomats per a 4 finestres amb forma d'arc. Aquesta obra parteix des del disseny dels vitralls fins a la seva col·locació, on es van emprar més de 500 peces de vidre.
Composició de tres vitralls emplomats amb disseny a partir de figures de vidre bisellat.
RAMÓNVitral dedicat a Ramon Llull, dissenyat per l'artista Jaume Prohens. El vitrall mesura 520 x 135 cm. i està dividit en 5 peces. Realitzat tot en vidre spectrum i grisalles.
Realització de dos vitralls emplomats. Cada vitrall conté 167 peces de vidre i s'han fet servir fins a tres tècniques diferents de vidre artístic; emplomat, tiffany i 67 vidres pintats amb grisalles. Amb unes dimensions de 130 x 80cm.
A partir de fotografia aportada pel client privat. Vitralls emplomades.
El vitrall d' una sola peça, amb mides de 170 x 200 cm. Realitzada en vidre spectrum amb diverses textures incolores i diversos colors. El seu pes total va superar els 200 quilos.
Vitrall emplomallat. Va ser elaborada per a un client particular partint del disseny original i de les preferències del nostre client que, amb els nostres suggeriments, va triar els colors i mostres de vidre. Una perfecta combinació amb els blancs de la porta i la paret.
Dos vitralls dedicats a Sant Pere i Sant Pau per a una capella particular. Realitzades amb la tradicional tècnica de grisalles.
Ideal per a portes corredisses dobles. Es poden modificar amb els diferents colors i models de vidre que tenim disponibles.
Restauració de 13 finestrals. Cada finestral mesura 8,5 metres d' alt per 1,4 m. d' amplada i estan dividits en 14 peces d' aproximadament 60 x 140 cm. La restauració va consistir a refer 4 peces de nou, reposar vidres, netejar, soldar juntes trencades. emmassar i muntar vidres de seguretat...
Restauració vitralls. Restaurem i muntem vidres de seguretat a 32 vitralls de la catedral de Mallorca.
Restauració d'un espectacular lluernari que estava totalment descuidat. Va ser desmuntat en la seva totalitat, netejat i restaurat acuradament, reposant els vidres trencats. Gràcies a aquesta restauració va recuperar la seva esplendor original.
Restauració del rosetó de 360 cm. de diàmetre, dividit en 9 plafons. El panell central de la part superior va quedar destruït gairebé per complet i vam haver de refer-lo en la seva totalitat.
Realització de trofeus únics per a diferents competicions i reptes com el que podem veure. Aquest trofeu es dissenya i van seleccionar els vidres més concordes. Aquest trofeu es va realitzar per al restaurant Rovers Tree House.
Realitzades amb la tècnica Tiffany, en tres colors diferents.
Quadre elaborat a partir d' una fotografia, realitzant el disseny amb un programa especialitzat per al treball del vidre. A causa de la mida dels vidres es va utilitzar la tècnica tiffany. La mida és de 40 x 25cm, i format per més de 70 peces de vidre.
Figures Tiffany de pagesos mallorquins ballant.
Quadre decoratiu de vidre elaborat amb la tècnica Tiffany. Realitzat a partir d'una fotografia de la mascota d'un dels nostres clients. A la sanefa es van deixar espais sense vidre per a una adequada ventilació. La mida és de 50cm de diàmetre i per a la seva realització, es van utilitzar unes 50 peces de vidre spectrum.
Al nostre taller disposem de planxes de vidre de tota gamma de colors i textures realitzades als Estats Units.
Al nostre taller disposem de planxes de vidre de tota gamma de colors i textures realitzades als Estats Units.
Vidres spectrum - Translúcids
Vidres spectrum - Wispy
arrow

Contacte

Horari comercial

dilluns

09:00 - 13:30 / 16:30 - 19:00

dimarts

09:00 - 13:30 / 16:30 - 19:00

dimecres

09:00 - 13:30 / 16:30 - 19:00

dijous

09:00 - 13:30 / 16:30 - 19:00

divendres

09:00 - 13:30 / 16:30 - 19:00

dissabte

11:00 - 13:00

diumenge

tancat

Dades de contacte

C/ Bernat Amer, 16

Palma

Islas Baleares


Tel: +34971284757